Află cum să previi îmbătrânirea prematură a tenului

Află cum să previi îmbătrânirea prematură a tenului

Ce ingredient trebuie să folosească femeile în rutina de îngrijire a feței pentru combaterea îmbătrânirii tenului

Fiind cunoscută pentru calitățile sale antioxidante, vitamina C, este cel mai folosit ingredient în realizarea produselor pentru îngrijirea pielii. Folosirea produselor cu vitamina C te apără de factorii de mediu dăunători pielii tale, prevenind astfel degradarea ei.

Care sunt acești factori de mediu dăunători? Cu siguranță ești familiară cu radicalii liberi, care atacă în mod direct textura pielii. Aceștia împreună cu poluarea, razele UV și bineînțeles mediul insalubru în care de multe ori ne desfășurăm activitățile noastre de zi cu zi.

Pielea este atacată de toți acești factori dăunători pe tot parcursul anului, acest lucru ducând la subțierea ei. De aici apare și senzația de piele care „ține” sau pielea uscată și sensibilă care se manifestă în diferite moduri mai puțin aspectuoase.

Folosirea regulată a produselor pe bază de vitamina C, poate reduce în mod vizibil și sănătos aspectul de îmbătrânire prematură a tenului, cauzată de factorii externi. Fie că alegi să folosești o fiolă cu concentrație mare de vitamina C,sau o mască cu rol antioxidant și revitalizant, toate acestea te vor ajuta în lupta ta cu tenul afectat.

Un alt efect benefic al utilizării vitaminei C în rutina ta zilnică că ajută în ameliorarea melasmei. Melasma este o afecțiune întâlnită mai ales la femei și e caracterizată prin apariția la nivelul feței sau gâtului a unor pigmentări maronii sub formă de pete.

Hiperpigmentările apar din diferite cauze, cum ar fi aplicarea diferitelor tratamente cu acizi într-un mod greșit, ca efecte secundare după sarcină, sau după expunerea la soare într-un mod neprotejat. 

Diminuarea petelor maronii de pe ten poate fi estompată într-un mod foarte ușor și sănătos, prin utilizarea regulată a unui ser cu o concentrație mare de vitamina C, în rutina ta de îngrijirii tenului, în prima parte a zilei.

Noile produse cosmetice coreene de la DD’ell sunt acum și pe piața din România. Acestea au concentrația optimă de vitamina C, ideală pentru tenul tău. Intră acum pe site și alege-ți produsele coreene cu vitamina C pentru un ten revitalizant și luminos.

Recomandăm serul cu Vitamina C, DD'ELL, la doar 42 lei.

Este suficient pentru o rutină de 1-2 luni. Se introduce gradual în rutina de îngrijire a pielii; se aplică 3-4 picături dimineața după curățarea tenului. Se lasă să acționeze 10-15 minute după care se sigilează cu o cremă hidratantă. Este indicată folosirea unei creme cu factor de protecție solară.

După deschidere se păstrează la frigider.


 


2 comentarii


  • Spaia Mihaela

    E bună pentru ten sensibil?


  • Voiculescu MARGARETA

    Am multe pete maronii ln special pe maini. Cum pot scăpa de ele????


Ai întrebări?