Efectele benefice pe care le are ingredientul „STAR” Tamanu asupra tenului

Efectele benefice pe care le are ingredientul „STAR” Tamanu asupra tenului

De cele mai multe ori sfaturile legate de îngrijirea tenului, venite de la prietene sau influenceri nu aduc rezultatele așteptate. Fie ca vorbim despre folosirea uleiurilor de măsline, de avocado sau de cocos, acestea nu se potrivesc pe orice tip de ten, iar câteodată mai mult strică decât să ajute.

Ceea ce puțină lume știe, este faptul că există un ingredient pe care îl conțin aproape toate cremele folosite de către vedetele din întreaga lume. Este vorba despre așa numitul ingredient "STAR" Tamanu. În ultimul an au început să apară timid și pe piața din România produse cosmetice care conțin acest ingredient minune.

Tamanu se deosebește de alte ingrediente, prin faptul că pe lângă beneficiile pe care le aduce tenului, acesta nu are efecte negative asupra pielii. Nu irită și se absoarbe foarte ușor de către pielea uscată sau sensibilă.

Renumit în întreaga lume pentru proprietățile și beneficiile sale esențiale tenului, acum acest ingredient „STAR” se regăsește și în produsele DD’ell. 

Ceea ce face ca produsele DD'ell să fie deosebite față de alte produse coreene de pe piață, este faptul că nu se folosesc ingrediente precum alcool, parfum, gluten, sau parabeni în compoziția acestora, iar astfel Tamanu poate acționa într-un mod natural și eficient, fără să irite pielea.

Efectele extractului de Tamanu sunt extrem de benefice asupra pielii și fac din acest ingredient un nou must-have în materie de skin care.

Iată ce trebuie să știi despre ingredientul star Tamanu.

  • Are abilitatea de a compune un nou țesut sănătos al pielii

  • Extractul de Tamanu are abilitatea de a forma un nou țesut sănătos, estopând în mod natural cicatricile, sau urmele post acneice.

  • Poate reduce inflamațiile cauzate de erupțiile acneice

  • Ingredientul star, Tamanu, are proprietatea esențială de a reduce apariția acneei, calmează zonele iritate de pe față și liniștește inflamațiile într-un mod natural. Chiar și atunci când te confrunți cu rozacee, extractul de tamanu este indicat pentru tenul problematic.

  • Poate estompa petele pigmentare

  •  Atunci când te confrunți cu pete pigmentare este recomandat ca în rutina ta de îngrijire a pielii să folosești produse cosmetice care să conțină extractul de Tamanu, ideal pentru a reduce și estompa petele pigmentare. Acesta ajută la reglarea celulelor pielii și oferindu-i în același timp, strălucirea naturală.

  • Stimulează producerea de colagen

  • Extractul star Tamanu este ingredientul care ajută tenul și celule acestuia să funcționeze în mod natural, chiar și atunci când tenul este atacat zilnic de radicalii liberi, cum ar fi poluarea sau razele UV. 

  • Are efect antioxidant

  • Nu degeaba este numit ingredientul star. Extractul de Tamanu este un bun antioxidant, ce conține substanțe care protejează tenul de factorii externi. Acesta conține un agent de vindecare și protejare a tenului, ori de câte ori pielea trebuie să facă față radicalilor liberi.

  • Poate avea efect antiinflamator

  • Extractul de Tamanu conține molecule cu rol antiinflamator, care determină activitatea pielii de refacere, exact ca și atunci când folosești un medicament, însă cu ajutorul extractului de Tamanu totul se întâmplă într-un mod natural. În combinație cu alte ingrediente antiinflamatorii și antioxidante, extractul de Tamanu este un adevărat miracol pentru orice tip de ten.

  • Este bogat în acizi grași

  • Acizii grași sunt esențiali pentru producerea de colagen și crearea naturală a elasticității tenului. Extractul de Tamanu îndeplinești și această funcție, având un conținut mult mai mare de acizi grași, decât orice alt ingredient. Mai ales dacă te confrunți adesea cu un ten uscat, află că extractul de Tamanu este salvarea spre un ten luminos și intens hidratat.

    Ce produse să folosești pentru a beneficia de proprietățile ingredientului star Tamanu?

    Dacă beneficiile enumerate mai sus nu le poți regăsi în aspectul tenului tău, atunci este timpul pentru o schimbare în rutina ta de skin care. Introdu în rutina ta de îngrijire a tenului gama de produse Cica Tamanu formată din:

    Toate aceste produse sunt special formulate astfel încât să nu-ți faci griji de eventualele probleme ale pielii, deoarece acestea sunt fără alcool, parfum, parabeni, sulfați și gluten, ingrediente ce îți pot irita pielea.

    Nu mai sta pe gânduri și oferă-i pielii tale hidratarea și strălucirea naturală de care are nevoie.


    Ai întrebări?