Importanța vitaminei C în rutina de îngrijire a tenului

Importanța vitaminei C în rutina de îngrijire a tenului

De ce este Vitamina C atât de importantă în rutina de îngrijire a tenului?

Avantajele utilizării vitaminei C în rutina ta de skincare sunt enorme. Pe lângă faptul că este un antioxidant vital pentru ten, aceasta are puterea de a stimula producția de colagen. 

De ce este acest factor atât de important? Răspunsul este simplu: odată cu înaintarea în vârstă apar și mici semne de îmbătrânire sau de oboseală a tenului. Implicit vor apărea liniile fine, ridurile, iar circulația sângelui încetinește.

Utilizând vitamina C în ritualul de îngrijire a tenului, vei ajuta la întărirea țesutului de susținere a pielii, care la rândul lui va netezii ridurile și va stimula strălucirea naturală a pielii.

Un alt avantaj al utilizării vitaminei C este funcția de anti-aging. Printr-o utilizare corectă a vitaminei C poți estompa efectul de îmbătrânire a tenului și vei putea crește circulația sângelui în zona feței și a decolteului. Astfel pielea va fi mai bine oxigenată, hrănită și mult mai tonifiată.

Pe lângă toate aceste beneficii vitamina C are rolul de a ajuta crema de protecție solară să acționeze mult mai în profunzime, astfel efectul ei va fi maximizat. Vitamina C acționează precum un scut împotriva razelor UV atât timp cât ea este folosită înaintea aplicării SPF-ului. Astfel vei dubla beneficiile de protecție asupra tenului tău.

Așadar, dacă până acum nu ai luat în calcul utilizarea antioxidantului vitamina C în ritualul tău de skincare, este cazul să faci o schimbare. Alege fie o mască sau un ser potrivit tenului tău și nu-l lăsa să sufere din cauza radicalilor liberi.

Noile produse cosmetice coreene de la DD’ell sunt acum și pe piața din România. Intră acum pe site și alege-ți produsele coreene cu vitamina C pentru un ten revitalizant și luminos.

Recomandăm serul cu Vitamina C, DD'ELL, la doar 42 lei.

Este suficient pentru o rutină de 1-2 luni. Se introduce gradual în rutina de îngrijire a pielii; se aplică 3-4 picături dimineața după curățarea tenului. Se lasă să acționeze 10-15 minute după care se sigilează cu o cremă hidratantă. Este indicată folosirea unei creme cu factor de protecție solară.

După deschidere se păstrează la frigider.

 


Ai întrebări?