Blog

Efectele benefice pe care le are ingredientul „STAR” Tamanu asupra tenului

Extractul de Tamanu are numeroase beneficii pentru pielea noastră. Acesta reduce inflamația și roșeața pielii calmând, hidratând și netezind tenul. Gama Cica Tamanu de la DD'ELL sunt cosmetice coreene, ce conțin extract de Tamanu, special formulate astfel încât să nu-ți faci griji de eventualele probleme ale pielii, deoarece acestea sunt fără alcool, parfum, parabeni, sulfați și gluten, ingrediente ce pot irita pielea.

Citește mai mult
Importanța vitaminei C în rutina de îngrijire a tenului
Îți dorești să previ îmbătrânirea prematură a pielii? Este timpul să introduci vitamina C în ritualul tău de îngrijire a tenului, aceasta protejează împotriva factorilor de mediu, estompează petele pigmentare conferind luminozitate și elasticitate. Află importanța acestui ingredient activ și ce beneficii aduce pielii tale.
Citește mai mult
Tot ce trebuie să știi despre Vitamina C

Vrei să introduci vitamina C în rutina ta și nu știi ce este, cum să o folosești și ce beneficii are? Vitamina C este unul dintre cele mai revoluționare și esențiale ingrediente active pentru îngrijirea tenului care funcționează cu adevărat. Aceasta stimulează producerea de colagen, previne îmbătrânirea prematură, estompează petele pigmentare, conferă luminozitate și elasticitate pielii.

Citește mai mult
De ce să alegi cosmeticele coreene

Cosmeticele coreene sunt formulate după standarde înalte ce presupun reguli stricte în vederea concentrațiilor utilizate în produse pentru a nu afecta organismul. Laboratoarele din Coreea dispun de tehnologii avansate și ingrediente de cea mai bună calitatea pentru a crea formule inovatoare și eficiente.

Citește mai mult